aktuális

Elnökségi ülés megyei kamaránkban

Megyei elnökségünk 2018. szeptember 20-án tartotta soron következő ülését a Kamara miskolci irodájában. Dr. Nyíri László megyei elnök tájékoztatást adott az aktuális szakmapolitikai kérdésekről, az előző ülés óta eltelt időszak történéseiről.

Nyugdíjas gyógyszerészek találkozója Miskolcon

Június  30-án Miskolcon, a Népkerti Vigadó kistermében találkoztak megyénk nyugdíjas  gyógyszerészei. A megyei kamara meghívására 23-an jöttek el. Misóné dr. Boholy Zsuzsanna elnökségi tag szervezte és nyitotta meg a rendezvényt, majd dr. Nyíri László, a megyei kamara elnöke köszöntötte a vendégeket.

XV. Országos Patika Nap – A B.-A.-Z. megyei ünnepélyes megnyitót Miskolcon, a Szent Rókus Gyógyszertárban tartották

Szűrés és tanácsadásEbben az évben már tizenötödik alkalommal rendezték meg az Országos Patika Napot. Dr. Nyíri László, a Magyar Gyógyszerészi Kamara B.-A.-Z. megyei területi elnöke megnyitó beszédében felelevenítette a patikanap történetét. – Külföldi kezdeményezésre vettük át ezt a programot, melynek eredeti célja az volt, hogy bemutassa a patikusok háttérmunkáját. Ma már az egészségre nevelés a fő cél, ezért évente meghirdetünk egy-egy kampányt, különböző témakörökben, melyre egy éven át kiemelt figyelmet fordítunk. Tavaly az allergiával foglalkoztunk, idén pedig a felső légúti megbetegedések témaköre lesz napirenden – mondta.

Nívódíjat kapott dr. Majoros Krisztina, megyei kamaránk alelnöke Miskolc város Közgyűlésétől

Majoros Krisztina (jobbra) édesanyja és Kriza Ákos polgármester társaságábanMájus 11-én, Miskolc város napján dr. Majoros Krisztina, megyei kamaránk alelnöke Nívódíjat vehetett át munkája elismeréséül, melyet Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése adományozott számára. Ezúton is szívből gratulálunk!