Kamarai tagfelvételi információk végzős gyógyszerész hallgatók részére ...

Tisztelt Végzős Gyógyszerészek - Kedves jövendő Kollégáink!

Illusztráció Forrás:u-szeged.hu (Archív)Illusztráció Forrás:u-szeged.hu (Archív)Gratulálunk legújabb kollégáinknak!  A tényleges gyógyszerészi munka megkezdéséhez több hatósági nyilvántartásra is szükség van. Az első az alapnyilvántartás: a gyógyszerész diploma megszerzése után az egyetem minden végzett kollégát bejelenteti az Alapnyilvántartásba, tehát ezzel külön tennivalójuk nincs. Az alapnyilvántartási szám a feltétele a további, alább felsorolt teendőknek.

Kamarai tagság

Azoknak a gyógyszerészeknek akik egészségügyi tevékenységet kívánnak végezni, azaz közforgalmú-, fiók- vagy intézeti gyógyszertárban kívánnak dolgozni, kötelező kérniük tagfelvételüket a Magyar Gyógyszerészi Kamarába.

További részleteket ide kattintva találhatnak.

A kérelmet ahhoz a területi szervezthez kell eljuttatni (a kérelmet minden megjelölt helyen aláírásukkal ellátva), ahol dolgozni fognak. Ha még nincs konkrét munkahelyük, a lakcímük szerint illetékes megyei kamarához küldjék el. A klinikai vagy más, pl. látogatói munkakörbe készülők is lehetnek kamarai tagok, csökkentett tagdíjjal. Az intézeti, klinikai gyógyszerészeknek külön területi szervezetük van, nekik a tagfelvételt ott kell elindítaniuk.

A megyei szervezetek elérhetősége itt nyitható meg

 

Munkájukhoz sok sikert, kitartást és örömöt kívánunk!

Az MGYK B.-A.-Z. Megyei Szervezete nevében: dr. Nyíri László elnök

 

 

A cikkhez csak regisztrált felhasználóink fűzhetnek hozzászólást. Jelentkezzen be, vagy regisztráljon.